Om meg

Jeg er en dame sånn omtrent midt i livet. Jeg har alltid vært glad i alle dyr, store som små, med pels eller fjær, med fire eller åtte bein. Da jeg vokste opp pleide jeg å redde meitemark fra vanndammer når det regnet og unngikk å tråkke på maur i skogen. Jeg fanget mus og lemen og tok de med meg inn og tok vare på de der (er ikke sikker på at de så det på samme måte når jeg ser tilbake på det… Uansett tok det ikke så mange dager før de fant veien utendørs selv.) Jeg hadde katter og en rekke forskjellige gnagere i løpet av oppveksten, men var alltid opptatt av hunder og var gjerne innom naboer og venner som hadde hunder.

Det var ikke før jeg var voksen at jeg fikk min egen hund. I mars 2002 fikk vi en blandingshund ved navn Tika. Hun var verdens snilleste, og jeg hadde henne til hun døde i 2014. I dag har jeg en golden retriever som heter Nova, min aller beste venn. Med henne vokste virkelig min interesse for hunder og jeg fikk et ønske om å lære mer. Når sjansen for å begynne på hundetrenerskole åpnet seg, hoppet jeg på og har ikke angret et sekund!

I mars 2017 var jeg ferdig utdannet hundetrener ved Troll Hundeskole v/Anne Lill Kvam. Jeg har også deltatt på flere seminarer/foredrag og er medlem av Pet Dog Trainers of Europe. Jeg vil gjerne fortsette å lære, og håper jeg får mulighet til det i framtiden. Jeg er også veldig interessert i hunders luktesans, og det er noe jeg gjerne vil utdype mer.

Formålet mitt med denne bloggen er å dele ting jeg synes er viktig når man skal leve med/trene en hund, i tillegg til å dele litt om dagliglivet mitt med hund. Jeg bruker positive metoder i trening av hund, fordi jeg synes forholdet mellom menneske og hund skal være positivt for begge parter.

Anette Gamst.

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑